devanalferi's Weblog

Related Sound

Posted in Uncategorized by devanalferi on December 17, 2009

Entah mengapa, lirik dari lagu ini sesaat menjadi soundtrack dari hidup saya. Eh, ga juga denk…soundtrack dari teman-teman saya juga yang dekat dengan saya. Lirik lagu itu adalah lirik lagu dari Coldplay, berjudul “Fix You”. Dan berikut lirik selengkapnya:

When you try your best, but you don’t succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can’t sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can’t replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you’re too in love to let it go
But if you never try you’ll never know
Just what you’re worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I…

Tears stream down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I…

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Yang paling menggambarkan kehidupan teman-teman dan diri saya pribadi adalah bait kedua… ketika kamu kehilangan sesuatu yang tidak dapat terganti..ketika kamu mencintai seseorang, tapi hanya untuk kesia-siaan..yah, memang, pada akhirnya anekdot yang mengatakan “cintai diriNya, jangan makhluk” memang benar adanya.

Karena sampai kapanpun…makhluk yang mencintai makhluk akan kecewa suatu saat.

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. lizardkadal said, on December 19, 2009 at 10:29 am

    haaah..pake wordpress..liza pusing kalo pake wordpress..
    haduh ini soundtrack hidupnya sediiih..cari2 yang bahagia,,then u’ll be happy ^^!
    Cheer Up!

  2. devanalferi said, on December 21, 2009 at 6:04 pm

    hehe..ok ok. ini mah kebetulan aja..heh, baca komen di blogspot nya si lizaRDkadal ya..heu

  3. yangoiselaluceria said, on December 25, 2009 at 5:31 pm

    curhat terossss..hahahhaha!

  4. yangoiselaluceria said, on December 25, 2009 at 8:32 pm

    wwwooooo. add link blog gue dong.ahahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: